Upisi djece u program predškole za djecu školske obveznike rođene od 1. 4. 2014. godine do 31. 3. 2015. godine

VAŽNO!
Zbog rasterećenja zdravstvenog sustava i zbog trenutne epidemiološke situacije molimo da potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta i presliku iskaznice imunizacije donesete na prvi roditeljski sastanak u listopadu (NAVEDENO NIJE POTREBNO PRILOŽITI PRILIKOM UPISA DJETETA).

Molimo roditelje, ako su u mogućnosti, da u razdoblju od 18. 5. do 30. 5. 2020. upise obave putem e-maila na adresu upisiuvrtic@gmail.com, tako da pošalju Zahtjev za upis djeteta u program predškole, kojeg mogu pronaći na internet stranici www.djecjivrticdjakovo.hr. Ako nisu u mogućnosti, upise mogu obaviti i u upravi vrtića (za djecu iz Đakova), odnosno u prostorima održavanja programa predškole (za djecu iz prigradskih naselja i općina) u terminima predviđenim u tablicama na dnu obavijesti.


ZA PODRUČJE GRADA ĐAKOVA, molimo Vas da ispunite Zahtjev za upis djeteta u program predškole. Isti ćete pronaći na našoj internet stranici i molimo Vas da ga pošaljete na e-mail adresu upisiuvrtic@gmail.com ili donesete u upravu vrtića od 18. 5. do 30. 5. 2020. godine (između 8 i 15 sati). Isti također možete dobiti i popuniti u upravi prilikom dolaska.


UPIS DJECE U PROGRAM PREDŠKOLE ZA DJECU ŠKOLSKE OBVEZNIKE IZ ĐAKOVAČKIH PRIGRADSKIH NASELJA (Piškorevci, Budrovci, Đurđanci, Kuševac, Široko Polje, Ivanovci i Selci Đakovački) I OPĆINA U KOJIMA DV ĐAKOVO PROVODI PROGRAM PREDŠKOLE moguće je izvršiti od 18. 5. do 30. 5. 2020. putem e-maila na adresu upisiuvrtic@gmail.com tako da pošaljete Zahtjev za upis djeteta u program predškole koji ćete pronaći na internet stranici www.djecjivrticdjakovo.hr ili u prostorima održavanja programa predškole prema prema sljedećem rasporedu:

Više informacija o upisima nalazi se na poveznici https://djecjivrticdjakovo.hr/upis-djece-u-djecji-vrtic-dakovo-za-2020-2021-pedagosku-godinu/.

Upisi djece u program predškole za djecu školske obveznike rođene od 1. 4. 2014. godine do 31. 3. 2015. godine
Scroll to top