UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ ĐAKOVO ZA 2020./2021. PEDAGOŠKU GODINU

Dječji vrtić Đakovo poziva roditelje na upis djece u ODGOJNO-OBRAZOVNE PROGRAME u četiri vrtićka objekta gdje upisuje djecu kako je navedeno;

 • u tri vrtićka objekta u Đakovu:
  – vrtić BOTIĆ, Luke Botića 7/A, Đakovo
  – u područnom odjelu VILA, Kralja Petra Krešimira 2, Đakovo
  – u područnom odjelu MAŽURANAC, Ivana Mažuranića 12, Đakovo

  1. REDOVITI CJELODNEVNI PROGRAM VRTIĆA I JASLICA ILI
  POLUDNEVNI PROGRAM VRTIĆA
  2. KRAĆI PROGRAM KREATIVNOG STVARALAŠTVA DJECE (IGRAONICE)
  3. PROGRAM PREDŠKOLE
 • u područnom vrtiću Piškorevci, J. J. Strossmayera 3, Piškorevci
  1. REDOVITI CJELODNEVNI PROGRAM VRTIĆA I JASLICA ILI POLUDNEVNI PROGRAM VRTIĆA
  2. PROGRAM PREDŠKOLE

Kako biste sudjelovali na upisima potrebno je uputiti nam Zahtjev za upis djeteta s popratnom dokumentacijom koja je navedena na poleđini istog. Zahtjev za upis možete preuzeti na internet stranici Dječjeg vrtića Đakovo www.djecjivrticdjakovo.hr ili u upravi vrtića.

Svu dokumentaciju možete fotografirati (ili skenirati) i poslati putem e-maila na adresu upisiuvrtic@gmail.com ili osobno donijeti na adresu L. Botića 7/A, Đakovo od 18. 5. do 30. 5. 2020. godine (od 8 do 15 sati).

Ako je Zahtjev za upis podnesen prije službenih upisa, molimo roditelje da potvrde Zahtjev za upis, odnosno točnost predane dokumentacije putem e-maila na adresu upisiuvrtic@gmail.com od 18. 5. do 30. 5. 2020.g. ili osobno dolaskom u upravu vrtića, L. Botića 7/A. U svojoj potvrdi važno je da naglasite da ostajete pri Zahtjevu za upis, istaknete točnost predanih potvrda o radnom odnosu oba roditelja i važeće telefonske brojeve ili, pak, ukažete na nastale promjene u dokumentaciji ako ih ima.

AKO VAŠE DIJETE VEĆ POHAĐA JEDAN OD GORE NAVEDENIH PROGRAMA DV ĐAKOVO, molimo Vas da ispunite Zahtjev za nastavak korištenja odgojno-obrazovnog programa. Isti ćete pronaći na našoj internet stranici i molimo Vas da ga pošaljete na e-mail adresu upisiuvrtic@gmail.com ili donesete u upravu vrtića od 18. 5. do 30. 5. 2020. god. (između 8 i 15 sati). Za roditelje koji trenutno sudjeluju u radu vrtića putem viber/messenger grupa isto je moguće učiniti putem ANKETE koju ćemo Vam poslati najkasnije do 26. 5. 2020.

Rezultati upisa bit će objavljeni i istaknuti na oglasnim pločama i web stranici (www.djecjivrticdjakovo.hr) Dječjeg vrtića Đakovo najkasnije do 30. lipnja 2020. godine.

UPISI DJECE U PROGRAM PREDŠKOLE ZA DJECU ŠKOLSKE OBVEZNIKE ROĐENE OD 1. 4. 2014. GODINE DO 31. 3. 2015. GODINE

Program predškole provodi se od 1. 10. 2020. do 31. 5. 2021. godine.

VAŽNO!
Zbog rasterećenja zdravstvenog sustava i zbog trenutne epidemiološke situacije molimo da potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta i presliku iskaznice imunizacije donesete na prvi roditeljski sastanak u listopadu (NAVEDENO NIJE POTREBNO PRILOŽITI PRILIKOM UPISA DJETETA).

Molimo roditelje, ako su u mogućnosti, da u razdoblju od 18. 5. do 30. 5. 2020. upise obave putem e-maila na adresu upisiuvrtic@gmail.com, tako da pošalju Zahtjev za upis djeteta u program predškole, kojeg mogu pronaći na internet stranici www.djecjivrticdjakovo.hr.

ZA PODRUČJE GRADA ĐAKOVA, molimo Vas da ispunite Zahtjev za upis djeteta u program predškole. Isti ćete pronaći na našoj internet stranici i molimo Vas da ga pošaljete na e-mail adresu upisiuvrtic@gmail.com ili donesete u upravu vrtića od 18. 5. do 30. 5. 2020. godine (između 8 i 15 sati). Isti također možete dobiti i popuniti u upravi prilikom dolaska.

UPIS DJECE U PROGRAM PREDŠKOLE ZA DJECU ŠKOLSKE OBVEZNIKE IZ ĐAKOVAČKIH PRIGRADSKIH NASELJA (Piškorevci, Budrovci, Đurđanci, Kuševac, Široko Polje, Ivanovci i Selci Đakovački) I OPĆINA U KOJIMA DV ĐAKOVO PROVODI PROGRAM PREDŠKOLE moguće je izvršiti od 18. 5. do 30. 5. 2020. putem e-maila na adresu upisiuvrtic@gmail.com tako da pošaljete Zahtjev za upis djeteta u program predškole koji ćete pronaći na internet stranici www.djecjivrticdjakovo.hr ili U NJIHOVIM OSNOVNIM ŠKOLAMA PREMA OBAVIJESTIMA U ŠKOLAMA OD 25. DO 29. SVIBNJA 2020. GODINE.

MOLIMO RODITELJE KOJI IMAJU POTREBU, ŽELJU ILI IDEJU ZA UPIS DJECE U DRUGE PREDŠKOLSKE PROGRAME KOJI SU SADRŽAJNO I VREMENSKI RAZLIČITI OD NAVEDENIH, DA ISKAŽU SVOJE POTREBE, ŽELJE ILI IDEJE U UPRAVI VRTIĆA KROZ CIJELI SVIBANJ.

U slučaju dodatnih pitanja ili nejasnoća pošaljite upit na e-mail adresu upisiuvrtic@gmail.com.

UPRAVA
DJEČJEG VRTIĆA ĐAKOVO

UPIS DJECE U DJEČJI VRTIĆ ĐAKOVO ZA 2020./2021. PEDAGOŠKU GODINU
Scroll to top