Donacije

Donacija lego kocki od Kluba Kockice

Nesvakidašnja donacija razveselila je djecu Dječjeg vrtića Đakovo, a riječ je o lego-kockama koje je donirao Klub Kockice.

Naime, Kockice su jedini klub koji okuplja ljubitelje LEGO kocaka u Hrvatskoj, a trenutno broje oko 70 članova u cijeloj Hrvatskoj, od kojih je osmero iz Đakova.

5. rujna 2020. članovi Kluba Kockice predstavili su se i našim sugrađanima izložbom lego modela đakovačke katedrale koja je sastavljena od 15 000 kockica te njome oduševili brojne posjetitelje.

Donacija igračaka od KŠBU Đakovo

Kulturno Športska Braniteljska Udruga iz Đakova poznata je po humanitarnim akcijama i pomažućem ponašanju, a ovoga je puta svojom gestom razveselila brojne naše mališane donacijom igračaka.

Udruga okuplja hrvatske branitelja, ali i sve ljude dobre volje koji su voljni pomoći. Bave se socijalizacijom branitelja kroz šport i umjetnost, a aktivno surađuju i s civilnim udrugama. Kao takva, Kulturno športska braniteljska udruga ne radi s novcem, odnosno ne dijeli niti prima novčane donacije, nego različite proizvode; od prehrambenih do ortopedskih pomagala koja dijele osobama u potrebi.

Donacija brašna od Grupe Žito

Žito grupa fokusirana je na proizvodnju kvalitetne i zdrave hrane s misijom očuvanja pozicije vodećeg proizvođača hrane u Slavoniji, proizvedene poštujući načela održivosti i sljedivosti. Međutim, svakako je poznata i po svojoj socijalnoj osjetljivosti prema zajednici u kojoj žive i rade.

Osim što, u suradnji s Crvenim križem, Caritasom i OBŽ-om, distribuiraju pakete onima kojima je pomoć u ovim trenucima najpotrebnija, brinu se i za svoje poslovne partnere. Tako je, doniranim paketima brašna Žito Grupa razveselila i Dječji vrtić Đakovo.

Scroll to top