2021. – E-Upisi – SDURDD, MZO, CARNet i EU

DV Đakovo zadovoljio je nužne uvjete za uključivanje u informatizirani sustav za prijavu i upis djece u vrtić.
Naime, naš je vrtić, prema Odluci državnog tajnika Središnjeg državnog ureda za razvoj digitalnog društva među odabranim ustanovama ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja za uključivanje u informatizirani sustav za prijavu i upis djece u vrtić, razvijenog u sklopu Projekta „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“.

DV Đakovo i druge odabrane ustanove iz ove Odluke odabrane su na temelju kriterija navedenih u Javnom pozivu za odabir ustanova ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja, koje će koristiti sustav za upise razvijen u sklopu projekta „Informatizacija procesa i uspostava cjelovite elektroničke usluge upisa u odgojne i obrazovne ustanove“, objavljenog 3. srpnja 2020. U sklopu projekta Vrtić je dobio dva kompletna stolna računala i jedan multifunkcionalni uređaj.

Tijekom pedagoške godine 2020./2021. 6 djelatnika Vrtića prolazilo je edukacije za provedbu e-upisa, a nastavak edukacija očekujemo i kroz 2021./2022. pedagoške godine.

Scroll to top