2021. – Botić – SDUDM

Središnji državni ured za demografiju i mlade je, sredinom veljače 2021., objavio Poziv za prijavu projekata usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta u dječjim vrtićima u 2021. godini, a Grad Đakovo u suradnji s DV Đakovo bio je jedan od prijavitelja. Poziv je raspisan u svrhu osiguravanja financijskih sredstava za projekte ulaganja u objekte dječjih vrtića usmjerenih na poboljšanje materijalnih uvjeta kao i podizanju kvalitete pedagoških standarda te ravnomjernijoj dostupnosti programa ranog i predškolskog odgoja i obrazovanja.

U svibnju je stigla pozitivna ocjena projekta te je 27. 5. 2021. gradonačelniku Marinu Mandariću uručen ugovor u vrijednosti od 500 tisuća kuna za adaptaciju kuhinje i prizemlja vrtićke kuće Botić.
U tijeku su postupci potrebni za realizaciju projekta i očekujemo skorašnji ulazak u radove. Radovi će zahtijevati reorganizaciju rada na vrtićkoj kući Botić, ali jedan od uvjeta koji su postavljeni budućem izvođaču radova je izvesti radove uz neometan rad Vrtića.

Scroll to top