Zimske radionice

U Osnovnoj školi „Vladimir Nazor“ Đakovo su se tijekom zimskih praznika, 2. i 3. siječnja 2020., organizirale zimske radionice. Desetu godinu za redom djeca predškolske dobi, osnovnoškolci i srednjoškolci zajedno s odgojiteljima, učiteljima, nastavnicima, roditeljima i prijateljima provode svoje slobodno vrijeme u zabavnim odgojno-obrazovnim radionicama.

Cilj radionica je stjecanje novih znanja i vještina na kreativan i zabavan način, stoga se i Dječji vrtić Đakovo uključio u iste. Voditeljice radionica iz Dječjeg vrtića Đakovo bile su Koprčina Ornela, Magić Andrea i Maričić Jasminka. One su s djecom radile 4 različite aktivnosti, a svaka je bila zanimljiva na poseban način. Djeca su pokazala svu svoju kreativnost izrađujući snjegoviće od roli ubrusa i CD-ova gdje im nije trebala ničija pomoć. Radionicu „Borovi od novina“ vodile su dvije djevojčice Ema Rajčić i Nera Perković, uz pomoć svojih odgojiteljica, što je motivirajuće djelovalo na drugu djecu koja su se zbog voditeljica rado uključivala u istu. Treća radionica, pod nazivom „Stablo u zimi“, bila je zanimljiva iz razloga što je pozivala djecu na timski rad i zajedničko stvaranje, a posebnost četvrte radionice bila je u tome što su dvije osnovnoškolke, Marta i Ema, pomagale djeci predškolske dobi izraditi snjegoviće od umjetnog snijega u vrećici.

Osim toga, djeca DV Đakovo obilazila su i brojne druge radionice i aktivnosti koje su ih se veoma dojmile jer se upravo kroz takve, njima bliske i zabavne oblike rada, razvijaju u sretne, kreativne i uspješne ljude. Budući da nas raduje činjenica da su djeca iz OŠ „Vladimir Nazor“ izašla zadovoljna te pod dojmom posjeta zimskih radionica, svakako ćemo se i ubuduće rado odazvati pozivu na sudjelovanje.

Zimske radionice
Scroll to top