Obavijest roditeljima o plaćanju usluga Dječjeg vrtića Đakovo

Odlukom* Gradskog vijeća Grada Đakova utvrđuje se plaćanje Vrtića na sljedeći način:

  • za travanj 2020. godine, sve do obustave mjere, roditelji koji neće koristiti uslugu dežurstva Dječjeg vrtića Đakovo oslobađaju se obveza plaćanja redovitog programa za djecu rane i predškolske dobi.

Usprkos zdravstvenoj situaciji zbog koje su određene mjere na snazi, mi ćemo i dalje nastaviti s radom u vidu dežurstava (molimo da dolazak u vrtić najavite dan ranije do 10.00 sati na broj 0951810740).


*Ovo obrazloženje dodano je dana 30. 4. 2020 i obrazlaže da se riječ Odluka iz prvobitne obavijesti odnosila i odnosi na Odluku o pomoći gospodarstvu i građanima Grada Đakova uslijed epidemije koronavirusa – COVID-19, koja je objavljena u Službenom glasniku Grada Đakova broj 5/2020., dana 31. 3. 2020., te se sada pokazalo potrebnim istaknuti kako je primjenjiva isključivo na građane Grada Đakova (ne odnosi se na roditelje-korisnike usluga Dječjeg vrtića Đakovo s područja Općine Strizivojna i Općine Satnica Đakovačka).
Službeni glasnik Grada Đakova možete otvoriti klikom na sljedeću poveznicu: https://djakovo.hr/index.php/gradsko-vijece/glasnik/category/131-2020

Obavijest roditeljima o plaćanju usluga Dječjeg vrtića Đakovo
Scroll to top