Igraonica u 2022./2023. pedagoškoj godini

Kraći program kreativnog stvaralaštva predškolske djece – IGRAONICA počinje s radom u utorak, 4. listopada 2022. godine.
Dječji vrtić Đakovo poziva roditelje čija će djeca pohađati program igraonice u pedagoškoj godini 2022./2023. na RODITELJSKI SASTANAK koji će se održati u utorak, 4. listopada, u 17:00 sati u vrtićkoj kući Vila, K. P. Krešimira 2, Đakovo. Radujemo se početku nove pedagoške godine i očekujemo Vaš dolazak na roditeljski sastanak gdje ćete se upoznati s odgojiteljicom koja će provoditi program igraonice, planom i programom rada te svim važnim detaljima. Molimo da na roditeljski sastanak dođete bez djece i pridržavate se epidemioloških mjera.

Molimo da za polazak djeteta osigurate liječničku potvrdu i kopiju Iskaznice imunizacije, koje ćete donijeti na roditeljski sastanak ili najkasnije prilikom prvog dolaska djeteta (6. 10.). O ostalim potrepštinama obavijestit će vas vaš odgojitelj, no unaprijed napominjemo da su potrebne papuče za dijete kako biste ih pravovremeno osigurali.

Popis polaznika možete vidjeti na sljedećoj poveznici:

Igraonica u 2022./2023. pedagoškoj godini
Scroll to top