Rezultati upisa za pedagošku godinu 2023./2024.

  • Upisni rok: svibanj 2023. god.

Poštovani roditelji,

sukladno Pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga Dječjeg vrtića Đakovo, objavljujemo rezultate upisa za pedagošku godinu 2023./2024.

         Molimo roditelje čiji je zahtjev za upis u vrtić prihvaćen da se odazovu potpisivanju ugovora što prije, a zaključno sa 30. 6. 2023. god. Potrebno je doći u upravu Vrtića na adresu L. Botića 7/a, Đakovo, u vremenu od 8 do 15 sati i predočiti fotokopiju Iskaznice imunizacije te potom preuzeti ugovor. Ponijet ćete ga kući na čitanje i potpisivanje (Ugovor potpisuju oba roditelja, osim u slučaju kad jedan roditelj ostvaruje roditeljsku skrb), zatim vratiti u upravu Vrtića. Prije polaska djeteta u Vrtić, odnosno u kolovozu, a najkasnije na dan polaska djeteta u vrtić, potrebno je donijeti i potvrdu o obavljenom sistematskom pregledu djeteta dobivenu od djetetova pedijatra.

Prilikom dolaska u Vrtić, saznat ćete i ostale potrebne informacije te imati mogućnost pitati sve što Vas zanima.

Roditelji koji nisu zadovoljni rezultatom upisa mogu podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Đakovo na e-mail adresu upisiuvrtic@gmail.com s naslovom „Prigovor na rezultate upisa“. Rok za podnošenje žalbe je 15 dana od dana objave rezultata upisa.

                                                                                                        Povjerenstvo za upis djece

                                                                                                        Dječjeg vrtića Đakovo

POPIS PRIJAVLJENIH POLAZNIKA U PROGRAM PREDŠKOLE AŽURIRAN JE 27.6.2023. god. U 12:50 SATI.

Rezultati upisa za pedagošku godinu 2023./2024.
Scroll to top