Rezultati upisa za pedagošku godinu 2022./2023.

Naknadni upisni rok: rujan 2022. godine

Poštovani roditelji,

sukladno Pravilniku o upisu djece i ostvarivanju prava i obveza korisnika usluga Dječjeg vrtića Đakovo, objavljujemo rezultate naknadnih upisa za pedagošku godinu 2022./2023.god.

Molimo roditelje čiji je zahtjev za upis u vrtić prihvaćen da se odazovu potpisivanju ugovora zaključno sa 21. 10. 2022. godine. Kako biste preuzeli ugovor, potrebno je doći u upravu Vrtića (L. Botića 7/a, Đakovo) te predočiti fotokopiju Iskaznice imunizacije i Potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu predškolskog djeteta (za navedeno potrebno je javiti se djetetovom pedijatru). Ugovor ćete ponijeti kući na čitanje i potpisivanje (Ugovor potpisuju oba roditelja osim u slučaju kad jedan roditelj ostvaruje roditeljsku skrb), zatim vratiti u upravu Vrtića. Prilikom dolaska u Vrtić, saznate ćete i ostale potrebne informacije te imati mogućnost pitati sve što Vas zanima.

Roditelji koji nisu zadovoljni rezultatom upisa mogu podnijeti žalbu Upravnom vijeću Dječjeg vrtića Đakovo na e-mail upisiuvrtic@gmail.com s naslovom „Prigovor na rezultate upisa“. Rok za podnošenje žalbe je 15 dana od dana objave rezultata upisa.

                                                                                      Povjerenstvo za upis djece
Dječjeg vrtića Đakovo

Poštovani,
rezultati upisa u 2022./2023. pedagošku godinu, za naknadni upisni rok rujan, koji sadrže imena i prezimena djece uklonjeni su iz ove obavijesti dana 14. 10. 2022. zbog Zakona o zaštiti osobnih podataka. Rezultate upisa možete vidjeti u upravi DV Đakovo, na adresi Luke Botića 7/a.

Rezultati upisa za pedagošku godinu 2022./2023.
Scroll to top