Poziv roditeljima djece u dobi od 3 do 6 godina iz Piškorevaca, Ivanovaca Đakovačkih i Širokog Polja na upis djece u igraonicu u sklopu održavanja programa predškole

Budući da ove godine imamo smanjen broj djece polaznika programa predškole, ovim putem Dječji vrtić Đakovo poziva zainteresirane roditelje mlađe djece iz Piškorevaca, Ivanovaca Đakovačkih i Širokog Polja na
UPIS DJECE U IGRAONICU,
u sklopu održavanja programa predškole.

U pedagoškoj godini 2022./2023., u navedenim mjestima, upisujemo i djecu u dobi od 3 do 6 godina, koji se mogu pridružiti predškolcima i pohađati naš program.

Program se provodi na bazi 3 školska sata, dva/tri puta tjedno po polugodištu, od početka listopada do kraja svibnja. Provode ga odgojitelji kojima je cilj prepoznati i zadovoljiti potrebe i želje svakog pojedinog djeteta te pratiti i poticati cjelokupan njegov razvoj.

Ciljevi programa su: razvoj govora, motorike, spoznaje, socijalni i emocionalni razvoj, poticanje kreativnosti, socijalizacije te priprema djece za školu.

Kako biste prijavili svoje dijete za pohađanje navedenog programa, potrebno je podnijeti Zahtjev za upis djeteta (u igraonicu). Isti možete preuzeti ispod obavijesti ili u upravi vrtića te ga dostaviti putem e-maila na adresu upisiuvrtic@gmail.com od 11. 7. do 12. 8. 2022. godine ili osobno na adresu L. Botića 7/A, Đakovo od 11. 7. do 12. 8. 2022. god. (od 8 do 15 sati).

Popis polaznika, kao i obavijest o održavanju prvog roditeljskog sastanka te terminima održavanja programa objavit ćemo sredinom rujna na oglasnim pločama i internet stranici DV Đakovo.

Poziv roditeljima djece u dobi od 3 do 6 godina iz Piškorevaca, Ivanovaca Đakovačkih i Širokog Polja na upis djece u igraonicu u sklopu održavanja programa predškole
Scroll to top