Poziv; Program predškole, 2023./2024. ped. god.

Poštovani roditelji,

pozivamo vas na roditeljski sastanak povodom početka Programa predškole.

Roditeljski sastanak održat će se na mjestu provođenja Programa. Na dan kada se održava roditeljski sastanak ne održava se Program predškole za djecu, već samo roditeljski sastanak na koji roditelji dolaze bez djece.

Na roditeljskom sastanku upoznat ćete odgojitelja/icu koji/a će voditi program, saznati sve potrebne informacije i dogovoriti detalje. Ovim putem podsjećamo na obvezu prilaganja liječničke potvrde te kopije Rodnog lista i Iskaznice imunizacije, koje vas molimo da donesete na roditeljski sastanak. O ostalim potrepštinama obavijestit će vas vaš/a odgojitelj/ica, unaprijed napominjemo samo da su potrebne papuče za dijete kako biste ih pravovremeno osigurali.

Molimo da niže u priloženom dokumentu pogledate popis polaznika koji su do sada prijavljeni. Upozoravamo da ima izmjena na rasporedu polaznika Predškole vrtićkih kuća Botić i Vila, a na svim popisima dodana su djeca koja su nam prijavljena nakon upisnog roka. Na popisu je vidljivo i pohađaju li Predškolu prijavljena djeca koja nisu obveznici.

Molimo da nam se javite u slučaju potrebe, a posebno ako još niste upisali svog predškolskog obveznika!

Poziv; Program predškole, 2023./2024. ped. god.
Scroll to top