Poziv na uvodni roditeljski sastanak za roditelje novoupisanih polaznika u dobi do tri i pol godine

Poštovani roditelji novoupisane djece u najmlađe skupine vrtićkih kuća u Đakovu – Botić, Vila i Mažuranac,

ako je Vaše dijete od rujna polaznik DV Đakovo i mlađe od tri i pol godine, molimo da se odazovete pozivu na prisustvovanje roditeljskom sastanku koji će se održati u četvrtak, 27. 8. 2020. s početkom u 17:30 sati, u vrtićkoj kući Botić.

NAPOMENA
U skladu s trenutnom epidemiološkom situacijom, molimo Vas da se, po dolasku na roditeljski sastanak, pridržavate preporučenih mjera:

• na roditeljski sastanak dolazi samo jedan roditelj novoupisanog djeteta
• po ulasku u ustanovu, obavezna je dezinfekcija ruku i obuće
• obavezno je nošenje zaštitnih maski za vrijeme boravka u ustanovi

Ukoliko je Vaše dijete i u prethodnoj pedagoškoj godini pohađalo vrtić, ne trebate prisustvovati ovom, uvodnom roditeljskom sastanku.

Cilj uvodnog roditeljskog sastanka je upoznati Vas s programom rada vrtića, vrtićkim skupinama, pripremom djece za dolazak u vrtić, kućnim redom vrtića, napucima o zdravlju djece, financijskim i ostalim obvezama korisnika vrtića te ostalim informacijama važnim za boravak Vašeg djeteta u vrtiću.

Nadamo se da ćete se odazvati ovom pozivu.

Ako niste u mogućnosti prisustvovati roditeljskom sastanku ili ste roditelj novoupisanog djeteta starijeg od tri i pol godine, molimo Vas da detaljno pročitate Osnovne informacije i tekst Adaptacija djece; Idemo u vrtić s osmijehom, koje možete pronaći na sljedećem linku: https://djecjivrticdjakovo.hr/obavijesti-za-novoupisanu-djecu-dv-dakovo-u-pedagosku-godinu-2020-2021-i-odrzavanje-uvodnog-roditeljskog-sastanka/

Poziv na uvodni roditeljski sastanak za roditelje novoupisanih polaznika u dobi do tri i pol godine
Scroll to top