OBAVIJEST ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE

Poštovani i dragi roditelji,

pred nama je nova pedagoška godina koja počinje u petak, 1. rujna 2023. god. Molimo da pročitate cijelu ovu obavijest.

Roditeljske sastanke za roditelje novoupisane djece održat ćemo u sljedećim terminima:

  • Za roditelje djece do 3 godine (jaslice) u PETAK, 25.8.2023. u 18:00 sati u vrtićkoj kući Botić (L. Botića 7/a, Đakovo),
  • Za roditelje djece iznad 3 godine (vrtić) u ČETVRTAK, 24.8.2023. u 18:00 sati u vrtićkoj kući Botić (L. Botića 7/a, Đakovo).

Roditeljski sastanci za svaku pojedinačnu skupinu održat će se sredinom rujna o čemu će Vas pravovremeno obavijestiti odgojitelji/ce.

Prvenstveno podsjećamo da je prije polaska u vrtić potrebno obaviti sistematski zdravstveni pregled kod djetetova pedijatra. POTVRDU O OBAVLJENOM SISTEMATSKOM ZDRAVSTVENOM PREGLEDU koju dobijete od pedijatra i KOPIJU IMUNIZACIJSKE ISKAZNICE potrebno je predati odgojiteljima svoje skupine najkasnije prvi dan polaska u vrtić, a poželjno je na roditeljskom sastanku ili ranije (u upravu Vrtića).

VAŽNO: Ukoliko ste donijeli ili imate Potvrdu o obavljenom sistematskom zdravstvenom pregledu, a na njoj je datum raniji od 30.6.2023., tad molimo da nam donesete NOVU.

Osim toga, važno je pripremiti i obilježiti (ime, inicijali) sve stvari koje će djetetu trebati tijekom boravka u vrtiću. Predlažemo da zajedno s djetetom spakirate i obilježite mali ruksak u koji ćete staviti:

  • počnice (zatvorene papuče),
  • pidžamu (petkom se nosi kući na pranje te se čista donosi ponovno u ponedjeljak),
  • rezervnu odjeću u skladu s vremenskim prilikama,
  • vrećicu u koju će odgojitelj/ica spremiti prljavu ili mokru odjeću u slučaju potrebe,
  • čašu (i bočicu ukoliko ju dijete još koristi).

*ZA DJECU DO TRI GODINE (JASLICE) – dodatno ponijeti:

  • paket pelena (ako su djetetu potrebne),
  • 4 partikle koje ostaju u vrtiću,
  • kremu za guzu (samo u slučaju da djetetu ne odgovara Pavlovićeva mast koju koristimo u vrtiću).

Vrijeme dolaska u vrtić:

Ukoliko je dijete starije od tri godine molimo da ga dovedete u vrtić do 8:30 sati i to u vrtićku kuću gdje je dijete upisano. Na vratima soba bit će istaknuta imena djece koja tu skupinu pohađaju (raspored djece po skupinama saznat ćete i na roditeljskom sastanku). Kada nađete sobu na kojoj se nalazi ime Vašeg djeteta tad zajedno s njim ulazite u garderobu, ostavljate djetetov ruksak te dijete samo ili uz Vašu pomoć obuva papuče. Zatim pokucate na vrata sobe dnevnog boravka i pričekate odgojitelja/icu koji/a će preuzeti Vaše dijete. Molimo da tada prenesete odgojitelju/ici ako postoji kakva specifičnost vezana za Vaše dijete.

Za djecu koja su primljena u jaslice, molimo pročitati odjeljak Adaptacijski plan za jaslice (niže u ovoj obavijesti) kako biste saznali vrijeme dolaska u vrtić.

Prilikom boravka u prostorijama Vrtića važno se pridržavati Kućnog reda koji molimo da pročitate i poštujete. Možete ga preuzeti u nastavku:

Adaptacijski plan za jaslice za početak 2023./2024. pedagoške godine

Molimo obratite nam se ukoliko imate bilo kakvih pitanja, dvojbi ili trebate dodatne informacije. Sretno!!!

OBAVIJEST ZA RODITELJE NOVOUPISANE DJECE
Scroll to top