Obavijest o roditeljskom sastanku povodom početka provođenja programa predškole

Poštovani roditelji,

pozivamo vas na roditeljski sastanak povodom početka provođenja programa predškole. Termini i mjesta održavanja vidljivi su u tablici. Na dan održavanja roditeljskog sastanka ne održava se program predškole za djecu, već samo roditeljski sastanak za koji vrijedi sljedeće:

  • na roditeljski sastanak dolazi samo jedan roditelj (drugi roditelj ne dolazi, također ni dijete)
  • obavezno je nošenje zaštitnih maski
  • ako se roditeljski sastanak održava u zatvorenom prostoru, molimo poštivanje pravila prostora u kojem boravite – prolazak kroz dezbarijeru/dezinfekcija obuće, dezinfekcija ruku, potpisna lista/evidencija ulazaka

Na roditeljskom sastanku upoznat ćete odgojitelja koji će voditi program predškole, saznati sve što trebate o samom programu i što trebate donositi. Ovim putem podsjećamo na obvezu prilaganja Liječničke potvrde te kopije Rodnog lista i Iskaznice imunizacije, koje vas molimo da donesete na roditeljski sastanak ako ih niste ranije predali. O ostalim potrepštinama obavijestit će vas vaš odgojitelj, no unaprijed napominjemo da su potrebne papuče za dijete kako biste ih pravovremeno osigurali.

[1] Raspored djece u vrtićkoj kući Botić po skupinama A i B vidljiv je u posebnom dokumentu, koji možete preuzeti klikom na sljedeću poveznicu:

Obavijest o roditeljskom sastanku povodom početka provođenja programa predškole
Scroll to top