Najava e-Upisa u DV Đakovo u 2022./2023. (obavijest)

Poštovani roditelji,

Dječji vrtić Đakovo, od ove godine, provodi e-Upise djece u vrtić. Riječ je o projektu koji za cilj ima osigurati što jednostavniji i napredniji sustav za prijavu djeteta u dječji vrtić.

Zahtjev za upis djeteta u primarni program roditelj/skrbnik djeteta treba podnijeti u razdoblju od 12. svibnja do 20. svibnja 2022. isključivo putem elektroničke prijave, stoga više ne primamo zahtjeve za upis u primarni program u fizičkom obliku, ni putem e-maila.
VAŽNA NAPOMENA: svi oni koji su ranije predali zahtjev za upis djeteta u primarni program, trebat će ispuniti novi zahtjev putem sustava e-Upisi, dakle ranije predani zahtjevi nisu važeći!

Za elektroničku predaju zahtjeva neophodno je posjedovati:
– NIAS vjerodajnicu značajne ili visoke razine sigurnosti za prijavu u sustav,
– adresu elektroničke pošte (e-mail) ili/i osobni korisnički pretinac u sustavu e-Građani.

Više o sustavu e-Građani i kako koristiti usluge u sustavu e-Građani možete vidjeti na poveznici: https://gov.hr/hr/postanite-e-gradjanin/2090
Listu prihvatljivih vjerodajnica značajne ili visoke razine sigurnosti možete vidjeti na poveznici: https://gov.hr/hr/lista-prihvacenih-vjerodajnica/1792 .

Detaljnije informacije o postupku elektroničke prijave u dječji vrtić, kao i brošuru s uputama za prijavu, objavit ćemo na našoj web stranici krajem travnja.

Najava e-Upisa u DV Đakovo u 2022./2023. (obavijest)
Scroll to top