Nagrađeni najbolji radovi pristigli na natječaj „Igračke moje bake/moga djeda“ 🙌

Početkom travnja 2022. raspisani su likovni i literarni natječaji Malih vezova na temu „Igračke moje bake / moga djeda“, na koje su se mogla prijaviti djeca iz čitave Hrvatske.

Na natječaj je stigao veliki broj radova te su povjerenstva imala težak posao izabrati najbolje među njima i nagraditi. U svakoj su se kategoriji dodjeljivale po dvije pohvale i 3 nagrade. Nagrade je sponzorirao Grad Đakovo te su iznosile: 1000 kn za prvo mjesto, 600 kn za drugo mjesto i 400 kn za treće mjesto. Uz novčani iznos najbolji su bili nagrađeni i najnovijim izdanjima Školske knjige.

Nagrade najboljima dodijeljene su u utorak i srijedu 21. i 22. lipnja u prostoru Kuće Reichsmann na Đakovačkom korzu. Nagrade je dodijelio gradonačelnik Grada Đakova Marin Mandarić, a povjerenstvo za ocjenjivanje radova činile su Dajana Karas-Dragić, Ivana Dević i Maja Nikačević.

U kategoriji vrtić nagrađeni su sljedeći:

  1. NINA MARIJANOVIĆ, DV Đakovo, mentorice: Vlatka Koren i Jadranka Bukvašević
  2. KLARA MURAT, DV Sunčana Zagreb, mentorice: Maja Hatala Bengez, Anita Barišić i Ivana Mužek
  3. PETRA VRAČEVIĆ, Dječji vrtić Zvrk, mentorica: Josipa Cvitković

POHVALE:

MARTA PAVKOVIĆ, Dječji vrtić Zvrk, mentorica: Josipa Cvitković
FILIP HARDI, Dječji vrtić Đakovo, mentorice: Vlatka Koren i Jadranka Bukvašević
LEA UZELAC, Dječji vrtić Đakovo, mentorice: Gordana Stjepanović i Marija Brataljenović
DV IZVOR Zagreb, skupine: Jabuke, Mravi i Jagode, mentorice: Maja Pajić, Valentina Dodig, Valentina Keser, Sara Vukelić, Danijela Zuanović, Helena Kecerin Penzar, Jasmina Sever i Zvezdana Pantić

Iznimno smo ponosni na svu djecu iz našega vrtića koja su sudjelovala u natječaju, a posebice na troje predstavnika koji su osvojili nagradu, odnosno bili pohvaljeni. Čestitke još jednom svima! 😃

Likovni natječaj_Foto_Zlatko Mesić


Nagrađeni najbolji radovi pristigli na natječaj „Igračke moje bake/moga djeda“ 🙌
Scroll to top