DV Đakovo ukupni pobjednik 11. Dječje olimpijade 🏆

U petak, 3. 6. 2022., održana je 11. Dječja olimpijada na stadionu HNK Đakovo Croatia. Ukupno je sudjelovalo oko 140 djece dječjih vrtića Zvrk, Sunčev sjaj – Nazaret i DV Đakovo.

80-ak predškolaca iz našega Vrtića natjecalo se u sljedećih šest disciplina: trčanje na 50m, trčanje s preprekama na 50m, štafeta 25×25, skok u dalj, slobodna bacanja te bacanje loptice u dalj (discipline su bile iste za djevojčice i dječake).
Nakon svečanog mimohoda djece i odgojiteljica iz sva 3 vrtića, uslijedile su plesne točke. Naše Bubamare iz vrtićke kuće Vila dodatno su zagrijale atmosferu svojom izvedbom te na taj način dale vjetar u leđa svojim prijateljima predškolcima.
Po završetku disciplina, sva su djeca dobila diplome i medalje za sudjelovanje, a nešto spretnijima su, po završetku natjecanja, dodijeljene i medalje za osvojeno neko od prva 3 mjesta. 

🏆 Prijateljskog nadmetanja, ali i prave podrške nije nedostajalo, no svi su se vodili olimpijskim motom – važno je sudjelovati. Ipak, napetost je dosegla vrhunac pri proglašenju najuspješnijih. Aaaaaa, ukupan pobjednik 11. Dječje olimpijade jeeeee – Dječji vrtić Đakovo! 🏆

Vjerujemo da će i ovaj događaj biti jedno lijepo iskustvo utisnuto u srca mališana, a kako je na terenu izgledalo, pogledajte na fotografijama 😊

Također, željeli bismo se zahvaliti oraganizatorima natjecanja, cijeloj sudačkoj ekipi i volonterima na odlično odrađenom poslu!

DV Đakovo ukupni pobjednik 11. Dječje olimpijade 🏆
Scroll to top