Dječji vrtić Đakovo
 

14. Olimpijski festival dječjih vrtića

     U ponedjeljak 18. svibnja 2015. u Donjem Miholjcu održan je 14. Olimpijski festival dječjih vrtića. Na ovom natjecanju koje je održano na Gradskom stadionu, okupilo se petstotinjak djece iz jedanaest vrtića Osječko-baranjske županije. Na 14. olimpijadi su sudjelovali DV „CVRČAK" iz Belog Manastira, DV „GRLICA" iz Bilja, DV „JABUKA" iz Osijeka, DV „JAGLAC" iz Đurđenovca, DV „LATICA" iz Osijeka, DV „MASLAČAK" iz Belišća, DV „MAZA" iz Valpova, DV „REGOČ" iz Tenje, DV „ZVONČIĆ" iz Našica, domaćini DV „PINOKIO" iz Donjeg Miholjca i naš DV „ĐAKOVO".
Na samom početku Olimpijade pozdravne riječi mališanima, njihovim roditeljima, tetama te svim gostima uputio je glavni tajnik Zajednice sportskih udruga Osječko-baranjske županije te dogradonačelnik grada Donjeg Miholjca, Darko Mikić koji je nakon paljenja olimpijskog plamena igre proglasio otvorenima.
Praznik sporta, razigranosti i veselja privukao je na stadion mnoštvo gledatelja, koji su bodrili malene sportaše. Natjecanje se odvijalo u nekoliko disciplina: skoku u dalj, trčanju na 50 metara, nogometu i bacanju loptica. U sveukupnom poretku zauzeli smo prvo mjesto.